PresVP2018 2022Tijdens een feestelijke bijeenkomst in De Linde is het verkiezingsprogramma van D66 Etten-Leur gepresenteerd aan onze leden en belangstellenden. Het verkiezingsprogramma is tot stand gekomen met de inbreng van de leden. Tijdens een startbijeenkomst met de leden van de afdeling Etten-Leur / Moerdijk op 26 januari 2017 zijn inhoudelijke aandachtspunten verzameld voor het nieuwe programma. Deze inbreng heeft de programmacommissie verwerkt tot doelstellingen. Deze zijn in juni 2017 met de leden besproken.

In juli 2017 is het eerste werkexemplaar verspreid onder de leden, en zijn de hoofdlijnen van het programma besproken met de leden. Dit heeft geleid tot rangschikking van doelstellingen. Op basis hiervan heeft de programmacommissie het concept verkiezingsprogramma opgesteld. Met inachtneming van een aantal aanpassingen is het verkiezingsprogramma vastgesteld in de Ledenvergadering van 7 december 2017.

De programmacommissie is gestart met een brede samenstelling. Ook leden uit de gemeente Moerdijk (Geert Wiers en Lieke van Beers) en Rucphen (Ben Duurkoop) hebben mee gediscussiƫerd over de eerste versies van het verkiezingsprogramma. Dit met de bedoeling om de basis van het programma van Etten-Leur te kunnen gebruiken voor de uitwerking van het verkiezingsprogramma voor de gemeenten Rucphen en Moerdijk.

Programmacommissie Etten-Leur:
- Huib de Korte (voorzitter)
- Ron Dujardin
- Jurriƫn Cerneus
- Peter Mul
- Thomas Kalis

Klik hier om ons verkiezingsprogramma 'Energie in vooruitgang' te downloaden.


Onze punten in het kort:

VP2018 kort1

© 2009 - 2016 QREATION, design Peter Mul voor D66 Etten-Leur